So ein Gin er en side om GIN

Vector Gin flasker
Mit navn er Søren, og jeg står bag So ein Gin. Jeg har drukket gin gennem mange år, men omkring 2008 gik det op for mig, at der var forskel på gin, og at drinks, cocktails og G&T fik en helt forskellig smag, alt efter hvilken gin man anvendte. Siden da har gin været min foretrukne alkohol, både til afslapning efter en lang arbejdsdag og til fest.

I dag drikker jeg gin på mange forskellige måder alt efter humør og lejlighed. Det kan være alt fra ren gin til G&T eller en god gin-cocktail.

Her på So ein Gin vil du kunne læse, hvilke gin jeg drikker og følge med i mine mere nørdede gin-forsøg. Jeg er uddannet ingeniør, så min tilgang til gin, cocktails og hele universet er til tider meget nørdet.

En side om gin – og så alligevel ikke

So ein Gin er meget mere end gin. Du vil også kunne læse om det perfekte tilbehør til en god gin. Og hvilket “værktøj” du bare er nødt til at have, for at kunne lave den perfekte gin-cocktail. Samt hvilke gin du bare må eje for at kunne føle dig som et helt menneske!
Gin er så meget mere end den billige nede fra tanken og kan anvendes på mange andre måder end som gin og tonic. Det vil jeg prøve at vise dig her på So ein Gin.

Gin-smagnig

So ein Gin afholder også gin-smagning og sammensætter meget gerne et program efter dine ønsker. Jeg tilbyder alt fra begynder-smagning og smagning for feinschmeckere til cocktail-smagninger.

Du kan læse mere under Gin-smagning.
Du kan følge So ein Gin her på hjemmesiden, men også på Facebook og på Instagram.

Jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere om den store fagre gin-verden!

Gin-Tonic2