Gin-smagning

Prøv en gin-smagning med So ein Gin, hvis du vil have en sjov, hyggelig og lærerig dag eller aften, hvor du smager på forskellige typer gin, skyllet ned med sjove historiske fakta om ginnens 500-årige historie.

Gin-smagning egner sig godt til:

  • Firma-arrangementer
  • Studie-arrangementer / fredagsbar
  • Polterabend
  • Private arrangementer
  • En lækker gin-bar til din næste fest, bryllup, etc.

Gin_smagning

I samarbejde med dig sammensætter jeg en perfekt gin-smagning, der passer til dine ønsker.

Gin Flasker Bander

So ein Gin tilbyder 4 forskellige smagnings typer:

Gin-smagning (neat)

Ved en neat smagning er der ingen forstyrende elementer (fx tonic), men udelukkende den rene smag af gin. Denne type smagning henvender sig mest til den øvede gin-smager.
Vi går i dybden med ginnen, hvor den er fra, hvordan den er lavet, og hvilke botanicals der er brugt.

 

Klassisk gin/tonic-smagning

Denne type smagning henvender sig til både nye og øvede gin-smagere. Først smages ginnen neat, herefter blendes en tonic i. Til denne smagning vil du komme til at smage flere forskellige tonics. Dermed er det ikke kun din gin-horisont, men også din tonic-horisont, der bliver udvidet. Under smagningen fortæller jeg om de forskellige gin, tonics, og typisk også om ginnens historie.

Udvidet gin/tonic-smagning

Denne smagning er for øvede gin-smagere. Her er fokus ud over gin og tonics også på garnituren til din gin/tonic. Hvad gør det ved din gin/tonic, at der tilsættes appelsin, stjerneanis eller enebær? Du kommer selv til at “lege” bartender og skabe smagen i din helt personlige gin/tonic.

 

Lav din egen gin-cocktail

Drømmer du om at være bartender for en dag? Med denne smagning er du selv med til at lave dine gin-cocktails. Vi skal shake, røre og pynte vores cocktails. Kunne du tænke dig at lære, hvordan gin fungerer i cocktails og hvordan ginnen var med til at ændre cocktail-verdenen i midten og slutningen af 1800-tallet så er denne smagning noget for dig.

Alle typer smagning fås som begyndersmagning og til feinschmeckere. Ved en begyndersmagning vil der blive lagt mere vægt på ginnens historie.

Kontakt for en gin-smagning

Hvis du er interesseret i en gin-smagning med So ein Gin, så send en mail for et uforpligtende tilbud.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din e-mail (ikke påkrævet)

Emne

Din besked