ginhass4

Gin Hass

En lækker drinks til din næste fest…

Kombination af lækker gin, frisk mango og syre fra lime. Denne drinks stammer eftersigne fra Odense og er derfor også meget populær i det Odenseanske natteliv. Men også ud over Odenses grænser er denne friske drinks populær. Du kan bruge en færdiglavet mango sirup, men hvorfor ikke lave den selv? Det er utrolig let og smager meget bedre og mere frisk end et færdig produkt.

Mango-sirup

ginhass

 

Ingredienser:

  • 2 Mango
  • 100 ml sukker
  • 100 ml vand

Først presses mango juicen ud af mangoen. Jeg bruger min juicepresser som kan monteres på min rørermaskine. Hvis du ikke har sådan en, kan du bruge en blender. Med en blender serbereres frugt kødet ikke fra mangoen. Når du har blendet mangoen perseres blandingen igennem en si.

I mit tilfælde presser jeg mangoen i min juicepresse.

ginhass2

2 mangoer gav mig ca. 250 ml mango juice.

Når juicen er presset koges den ved svag varme. Lad den små koge i ca. 5 min. Tilføj sukkeren og lad den opløse i blandningen. Når alt sukkeren er opløst tilføjes vandet. Stil mango siruppen på køl til den skal bruges.

Cocktail

Nu skal vi i gang med det sjove.

Ingredienser: 

  • 4 cl bulldog gin
  • 2 cl mango sirup
  • schweppes lime
  • 2 limebåde
  • Isterninnger

Denne drinks er en så kaldt build cocktail, det vil sige en cocktail der ikke shakes, men udelukkende hældes i det glas den skal servers i.

Step 1

Fyld et glas med is

Step 2

Fyld 4 cl gin i glasset

Step 3

Fyld glasset med schweppes lime til ca. 2 cm fra kanten.

Step 4

Hæld mango sirup i og garnish med 2 limebåde. Pres limebådene et pres inden du smider dem i drinken, for at give drinken lidt syre.

ginhass3

Server med et sugerør, og rør rundt for at blande mango sirupen i drinken.

ginhass5

Din kommentar

kommentarer